Πληροφορίες

Ποιοι είμαστε τι, κάνουμε και γιατί το κάνουμε.

  • Η εταιρεία ΑΜS δημιουργήθηκε το 1991 από άτομα με πολυετή εμπειρία στην μηχανοργάνωση εταιρειών.
  • Οι δραστηριότητές της προσδιορίζονται στους τομείς διάθεσης μηχανογραφικού εξοπλισμού και εφαρμογών Η/Υ όπως και παροχής υπηρεσιών για την ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της μηχανοργάνωσης των εταιρειών.

ΕΞΥΠΗΡΕΣΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

τηλ. 2106857852

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

Δευτ. - Παρ. (09:00 - 17:00)

Υποστήριξη Λογιστηρίων

Τηλεφωνική και επί τόπου υποστήριξη όλων των συστημάτων ενός μηχανογραφημένου λογιστηρίου.

Πανελλαδική Κάλυψη

Έχετε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στα νησιά; Κανένα πρόβλημα. Είμαστε δίπλα σας με τηλεδιαχείριση και τηλεϋποστήριξη!

Εκπαίδευση Προσωπικού

Η πληροφορική απαιτεί συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση. Εμπιστευτείτε μας και αποκτήστε το πλεονέκτημα της τεχνογνωσία.

Ο βασικος στοχος της AMS είναι η πλήρης μηχανογραφικη υποστήριξη του πελάτη σε ότι αφορά το hardware, το software, τα δίκτυα υπολογιστών, την πρόσβαση και παρουσία στο Internet και την ηλεκτρονική επικοινωνία του (e-mail, e-mail servers)

Η συντήρηση , υπολογιστών, εκτυπωτων, φορολογικων μηχανισμων και όλων των περιφερικών σε συνεργασία με τους επίσημους αντιπροσώπους των διαφόρων οίκων στην Ελλάδα γίνεται με την φροντίδα εμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών με σκοπό την απροσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Η δημιουργία και υποστήριξη δικτύων υπολογιστών με περιφεριακά υψηλής ποιότητας και συγχρονης τεχνολογίας εξασφαλίζουν την άμεση και λειτουργική χρήση τους.

Η επίβλεψη και ο έλεγχος των εργασιών που έχουν να κάνουν με το Internet (sites, e-mails, e-mail servers) προσφέρουν ασφάλεια για την καλή λειτουργία τους και αποφυγή κοστοβόρων λαθών.

H AMS προσφέρει επίσης οικονομικά συμβόλαια υποστήριξης για εκπτώσεις σε υπηρεσίες, software και hardware σε όσους πελάτες το επιθυμούν

 

HARDWARE

Η εταιρεία AMS διαθετει όλη την γκάμα υπολογιστων και περιφεριακών που είναι απαραίτητα για την μηχανογράφηση επιχειρήσεων.

Συνεργάζεται με τους μεγαλυτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές για την προμηθεια επώνυμων μηχανημάτων των μεγαλύτερων οίκων.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της ερευνούν την αγορά και ενημερώνονται συνεχώς για τα καινούργια προϊόντα και τις προδιαγραφές τους ωστε να είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες με προϊόντα τεχνολογίας αιχμής.

 

SOFTWARE

Η AMS εκτος από τα προϊόντα software των οποίων αποτελεί εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο διαθέτει software και για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη παρουσιαστεί. Αναλαμβάνει επίσης την δημιουργία custom made εφαμογών σε όλο το εύρος της εμπορικής διαχείρισης.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (Internet sites)

Με γνώμονα τις ακριβείς ανάγκες του πελάτη, δημιουργούνται εταιρικοι τόποι (sites) που προβάλουν την εταιρεία του πελάτη σε οποιο επίπεδο αυτός επιθυμει.

Το τμημα δημιουργίας γραφικών της AMS είναι σε θέση να επεξεργαστεί το υλικό του πελάτη (κείμενα, φωτογραφίες, διαφάνειες, διαφημιστικό υλικό) για την καλύτερη παρουσία στο Internet.

 

Το τμήμα πωλησεων της εταιρείας πραγματοποιεί μελέτη και προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση σε hardware και software με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκων του πελάτη.

Δεν βρέθηκε ροή.

Ενημερωτικο δελτιο

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας. Γραφτείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας.